YUDU Pro Painotuotteet digitaaliseen muotoon helposti ja nopeasti

Haluatko painoaineistosi helposti ja nopeasti digitaaliseen, uusilla päätelaitteilla luettavaan muotoon? iPad, uudet älypuhelimet, digilehti, kaikki samassa. YUDU Pro, digitaalisen julkaisun uusi aikakausi on nyt täällä.

Edustamme Suomessa YUDU Median maailmalla suurta suosiota saanutta digitaalisen julkaisun YUDU -järjestelmää. Muunnat painoaineistosi helposti ja nopeasti laadukkaiksi digitaalisiksi näköisjulkaisuiksi jotka näkyvät webissä Flash -muotoisena digilehtenä ja tämän lisäksi Applen iPad- ja iPhone -sekä Android -laitteissa omana sovelluksenaan. Loppuvuodesta 2012 on tulossa myös oma versionsa Windows 8 -laitteille.

Voit lisätä painoaineistoosi liitettäville tasoille kuvakollaaseja ja video-/äänimateriaaleja sekä erilliseen sivupohjaan upotettuna vaikkapa reaaliaikaista dynaamista sisältöä (ajankohtaiset uutiset, graafit, animaatiot) tuotuna suoraan omasta verkkopalvelustasi.

Julkaisujen jakelukanavana Android-, iPad- ja iPhone -laitteille toimii tarkoitusta varten yrityksellesi tai organisaatiollesi tuotettu natiivi sovellus  jonka voit jaella lukijoillesi Googlen Play-kaupan tai Applen kauppapaikan App Storen kautta. Julkaisusi latautuvat tämän jälkeen sovellukseen, joka ilmoittaa lukijalle uusista tarjolla olevista tai päivitetyistä julkaisuista.

Voit myydä julkaisut myös oman kauppapaikkasi kautta, jolloin voit pitää julkaisun koko myyntihinnan itselläsi tilaajatietoineen.

Digilehden web-version voit linkittää omille sivuillesi tai tarjota sitä ladattavaksi lukijoiden omalle koneelle. Kaikki julkaisut voivat olla myös käyttäjätunnistuksella suojattuja. YUDU -järjestelmästä on myös tarjolla oma versionsa vain organisaatioiden sisäistä julkaisua varten.

YUDU -julkaisuja tuotetaan maailmalla päivittäin yli 1000 kpl ja edustettuina ovat useat kansainväliset tunnetut organisaatiot ja tuotemerkit, joukossa mm. Virgin Holidays, Reader’s Digest, Oracle, Cap Gemini, Land Ends’  ja UK Universities. Suomessa YUDU -järjestelmän käyttäjiä ovat mm. Liikenneturva ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK.

PDF:stä digitaaliseksi:

Digitaalinen YUDU-julkaisu muunnetaan painoaineiston PDF-tiedostosta johon järjestelmässä lisätään omille tasoilleen dynaaminen sisältö (kuvaslidet, videot sekä ulkoisista lähteistä ladattava sisältö).

Lue lisää..

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi!

Kliikkaa suurentaaksesi!