Osaamisen
kehittämisjärjestelmät

Mobien verkkokoulutusjärjestelmä on yksi markkinoiden monipuolisimmista. Se ei ole tavallinen oppimisympäristö, vaan kehitetty erityisesti työn ohessa tapahtuvaa oppimista varten. Palvelu on saatavilla kahtena eri vaihtoehtona, edullisena kuukausihinnoiteltuna SaaS-versiona (Mobie Forum), tai vaihtoehtoisesti dedigoituna yksittäisasennuksena (Mobie LXP).

Palvelut erovat ainoastaan siinä, että Mobie LXP asennetaan asiakkaalle asennettavalle omalle palvelinklusterille ja se on siten integroitavissa muihin asiakkaan taustajärjestelmiin. Mobie LXP -alustaan voidaan myös liittää Mobie Grouppiin kuuluvan saksalaisen tuotekehitysyhtiön tekoälypohjainen (AI) Ediligo Talent Analytics  -moduuli.

Palvelussa on sisäänrakennettuna kymmeniä erilaisia interaktiivisia työkaluja, joilla voit rikastaa oppimiskokemusta. Se sisältää myös organisaation sisäiseen yhteisölliseen viestintään tarkoitetun sovelluksen, sekä lisäksi Teamsin kaltaiset, erittäin tietoturvalliset virtuaaliset luokkahuoneet ryhmätyötiloineen.

Palvelut toimivat kaikilla päätelaitteilla, mutta ne on erityisesti suunniteltu käytettäväksi nykyaikaisilla mobiililaitteilla työn ohessa tapahtuvaa opiskelua varten.

Uutena dedigoidussa järjestelmässämme on tekoälypohjainen AI Cource Creator -kussituotanto-ominaisuus, mikä helpottaa, nopeuttaa ja tehostaa huomattavasti kurssisisältöjen tuottamista ja säästää merkittävästi kustannuksissa.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä!

Mobie Oy

Snellmaninkatu 2 B, 2. krs,
70100 Kuopio
puh. +358 50 338 1691
info@mobie.fi

Laskutustiedot

Löydä meidät somesta

© 2024 - Mobie Oy