Mobie Reporter Ajasta ja paikasta riippumatonta sisällöntuotantoa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobie Reporter on ainutlaatuinen julkaisutyökalu jolla tuotat helposti ja nopeasti sisällöt digitaalisiin julkaisuihisi. Sinulla on kolme eri vaihtoehtoa siirtää tekstit, valokuvat ja videot järjestelmään ja julkaisusi sivuille:

Sähköposti:
Voit lähettää kirjoittamasi artikkelin järjestelmän salattuun sähköpostiosoitteeseen mistä tahansa sähköpostiohjelmasta. Viestin otsikko näkyy artikkelin otsikkona ja teksti artikkelin tekstinä. Sähköpostin liitetiedostona olevat valokuvat latautuvat järjestelmään ja asemoituvat automaattisesti artikkelin kuviksi.

Mobiililaite:
Voit tuottaa sisällön myös mobiililaitteellasi jolloin voit ottaa valokuvat tai videot suoraan kyseisellä laitteella ja liittää ne artikkeliin. Järjestelmä muuntaa automaattisesti kuvat ja videot oikeaan muotoon ja kokoon sekä liittää artikkeliin myös paikkatiedon. Tuettuja mobiililaitteita ovat Android-, iPhone-, Symbian^3- ja Windows Phone -puhelimet sekä tablet-laitteista Android- ja iPad.

Nettikäyttöliittymä:
Voit tuottaa sisältösi myös nettikäyttöliittymän kautta omilla käyttäjätunnuksillasi. Mobie Reporter on integroitu maailman yleisimpään nettijulkaisujärjestelmään WordPressiin. Jos omat webbisivusi on tuotettu kyseisellä julkaisujärjestelmällä, niin voit luoda ja muokata sivujesi sisältöä myös Mobie Reporterilla ja digitaaliseen julkaisuun tuottamasi artikkelit voidaan hyödyntää myös sivuillasi. Sama toimii myös päin vastoin, sivuillasi olevaa sisältöä voidaan hyödyntää julkaisuissasi.

Mobie Reporter on myös lehtitalojen julkaisutyökalu

Mobie Reporter järjestelmä soveltuu myös ammattimaisesti digitaalisia ja painettuja julkaisuja tuottavien organisaatioiden sisällötuotantoon sillä järjestelmä voidaan integroida myös lehtitalojen käyttämään Doris -tuotantojärjestelmään. Järjestelmä mahdollistaa sekä digitaalisten että painettujen aineistojen artikkelien tuottamisen ilman viiveitä, helposti ja edullisesti sieltä missä tapahtuu.

Maailma muuttuu

Ajankohtaisviestinnän hektisessä uutisvirrassa on tärkeää että käytettävät työkalut ovat kunnossa. Muistilehtiö, kynä ja kamera eivät enää riitä nykyisenä digitaalisen viestinnän aikana vaikka ne vuosien saatossa hyviksi onkin todettu.

Päivitä mobiililaitteilla

Tänä päivänä uutiset on saatava näkyville mahdollisimman nopeasti ja mieluummin sieltä missä tapahtuu. Mobie Reporter – kustannustehokasta julkaisua sieltä missä tapahtuu.

Toimiva ja testattu

Mobie Reporter on valmis, toimiva, testattu ja kustannustehokas ratkaisu myös pienille organisaatioille.

 

Mobie Reporter 7" tablet-laitteessa