Mobiilisivustot Tiesitkö että jo lähes 50% lukijoista selaa nettiä mobiililaitteilla

Yhä useammat hakevat uutisia sekä tietoja tuotteista ja palveluista erilaisilla mobiililaitteilla ja eilisen uutinen on nykymaailmassa vanha jo tänä päivänä. Viestinnän ja markkinointiviestinnän maailma muuttuu nyt todella nopeasti! Ovatko Sinun järjestelmäsi ajan tasalla?

Mobie Oy tuottaa edelläkävijän ammattitaidolla nykyaikaisilla päätelaitteilla toimivat mobiilisivustot, jotka voidaan integroida nykyisiin www-sivuihisi siten, että syötät ajankohtaisen sisällön vain toiseen palveluun ja se näkyy välittömästi molemmissa palveluissa.

Sisällöntuotanto mobiilijärjestelmään tapahtuu käyttäen mullistavaa Mobie Reporter -järjestelmää. Voit syöttää ajankohtaiset sisällöt palveluusi nykyaikaisilla mobiililaitteilla tai lähettäen artikkelit kuvineen sähköpostitse järjestelmään joka muuntaa ne automaattisesti sivuillasi näkyviksi tiedotteiksi.

Mobiililaitteilla voit ottaa kuvia ja videoita sieltä missä tapahtuu, lisätä otsikon ja tekstisisällön sekä päivittää artikkelin välittömästi mobiilipalveluun josta se siirtyy automaattisesti verkkosivuillesi. Järjestelmä muuntaa videot automaattisesti oikeanlaisiksi taustapalveluna.

Järjestelmämme on myös integroitu avoimen lähdekoodin WordPress -julkaisujärjestelmään, joten voit muokata sisältöjä myös nettikäyttöliittymässä. Mikäli www-sivustosi julkaisujärjestelmänä toimii tämä maailman johtava CMS-järjestelmä, niin Mobie Reporter -sisällöntuotantotyökalumme mahdollistaa koko verkkopalvelusi kaiken sisällön muokkaamisen mobiilisti.

Päivitä mobiililaitteilla

Voit myös päivittää ajankohtaiset uutisesi kuvineen ja videoineen mistä ja milloin vain omalla mobiililaitteellasi.

Lue lisää..

Uutiswidgetit

Ajankohtaiset sisällöt suoraan vastaanottajan mobiililaitteen työpöydälle Android- ja Windows Phone -laitteissa.

Lue lisää..

Mobie Reporter 7" tablet-laitteessa