Mobie Zine Käyttäjäystävällinen HTML5-verkkojulkaisu jota on miellyttävä lukea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HTML5-muotoinen Mobie Zine -verkkojulkaisu on erittäin helppokäyttöinen ja miellyttävä lukea. Sisältöä ei tarvitse zoomata tai skrollata sillä se on luettavissa välittömästi koko näytöllä ja teksti on riittävän suurta.

Siirryt sivulta toiselle helposti näppäimistön nuolinäppäimillä ja sisältö skaalautuu automaattisesti koko näyttöruudulle sopivaksi.  Kun muutat selainikkunan kokoa, niin järjestelmä palstoittaa sisällön salamannopeasti uuteen näyttökokoon sopivaksi. Järjestelmä ei venytä julkaisua näytölle sopivaksi, vaan taittaa sen uudelleen.

Julkaisu latautuu taustalla erittäin nopeasti hitaimmallakin nettiyhteydellä, joten kun siirryt julkaisussa uudelle sivulle se avautuu välittömästi. Julkaisu tallentuu haluttaessa laitteellesi, joten voit katsella sitä myös offline-tilassa ilman nettiyhteyttä.

Kun klikkaat julkaisun kuvia tai videoita, niin ne avautuvat koko näytön kokoisina omaan ikkunaansa. Voit tulostaaa julkaisun omalla tulostimellasi tai jakaa sen eteen päin joko sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta. Julkaisu ja sen artikkelit ovat myös linkitettävissä.

Uudeaikaisilla kosketusnäytöllisillä älypuhelimilla ja tablet -laitteilla käyttökokemus paranee entisestään, sillä voit siirtyä sivuilta toisille yksikertaisesti pyyhkäisemällä sivua ja kuvat aukeavat niitä sormella napauttamalla.

Helppo päivittää:

Syötät ja päivität sisällöt Mobie Zine -julkaisuusi helposti Reporter -työkalun avulla milloin ja mistä vain.

Lue lisää..

Kaikilla laitealustoilla:

Toimii näyttökoosta riippumatta kaikilla laitealustoilla tietokoneista älypuhelimiin, tablet-laitteisiin ja televisioihin.

Lue lisää..

Katso esimerkkejä Mobie Zine-julkaisuista