Mobie Zine näkyy kaikilla laitealustoilla näyttökoosta riippumatta

Aarrelehti Mobie Zine -julkaisuna

Mobie Zine -julkaisu on tuotettu netin uudella standardinmukaisella HTML5-kuvauskielellä ja se toimii näyttökoosta riippumatta kaikilla laitealustoilla tietokoneista älypuhelimiin, tablet-laitteisiin ja televisioihin. Järjestelmä taittaa sisältösi automaattisesti kulloisellekin näyttökoolle sopivaksi.

Et tarvitse enää pohtia mitä laitealustaa asiakkaasi käyttävät tänä päivänä ja mikä järjestelmä on hallitsevassa asemassa tulevina vuosina. Voit olla varma että HTML5-standardin mukaisesti tuotettu Mobie Zine-julkaisu näkyy kaikilla laitteilla myös tulevaisuudessa.

Mobie Zine toimii verkossa natiivisovellusten tapaan, et tarvise enää investoida jokaiselle käyttäjärjestelmälle ja näyttökoolle erikseeen tuotettuihin sovelluksiin. Julkaisu tallentuu myös halutessasi laitteellesi, jolloin voit lukea sitä ilman nettiyhteyttä offline -tilassa.

Mobie Zine toimii kaikissa seuraavissa nettiselaimissa mainituista versioista lähtien: IE (versio 7.0-), Firefox (versio 2.0-), Chrome (versio 3-) ja Safari (versio 3-).

Tämän lisäksi se toimii lähes kaikissa nykyaikaisten mobiililaitteiden nettiselaimissa jotka tukevat HTML 5-standardia. Näitä ovat mm. kaikki tablet -laitteet (iPad, Android, Windows), Nokian uusimmat Symbian^3- , Meego- ja Windows Phone -puhelimet, sekä iPhone ja Android -puhelimet.

Miellyttävä lukea:

Mobie Zine on toimiva ja tietoturvallinen verkkojulkaisu, jota on  miellyttävä lukea kaikilla eri päätelaitteilla.

Lue lisää..

Helppo päivittää:

Syötät ja päivität sisällöt Mobie Zine -julkaisuusi helposti Reporter -työkalun avulla milloin ja mistä vain.

Lue lisää..

Katso esimerkkejä Mobie Zine-julkaisuista