Mobie Zine Helppo päivittää palveluun sisältyvällä Reporter-järjestelmällä

Sisällöntuotanto Mobie Zine -julkaisuun on erittäin helppoa milloin ja mistä vain palveluun sisältyvällä Reporter-sisällöntuotantojärjestelmällä.

Voit lisätä tai päivittää sisällöt kolmella eri tavalla:

  • Palveluun integroidussa WordPress -julkaisujärjestelmän nettikäyttöliittymässä
  • Lähettämällä julkaisun artikkelit sähköpostitse järjestelmään valokuvineen
  • Mobiililaitteilla, jolloin artikkeli voi sisältää laitteella otettuja valokuvia

1. Sisällön lisääminen ja muokkaaminen nettikäyttöliittymässä

Mobie Zine on integroitu maailman suosituimpaan avoimen lähdekoodin WordPress -nettijulkaisujärjestelmään erillisenä lisäosana. WordPress toimii Mobie Reporter -järjestelmän nettikäyttöliittymänä.

Voit lisätä ja muokata julkaisusi sisällöt helposti nettiselaimellasi ilman tietokoneellesi asennettavia erillissovelluksia. Kirjaudut vain omilla käyttäjätunnuksilla WordPress -julkaisujärjestelmään ja tuotat tai muokkaat haluamasi sisällöt järjestelmän sisältöeditorissa.

Nettikäyttöliittymässä muodostat myös kaikki uudet julkaisut sekä valitset niihin tulevat artikkelit ja määrität näiden järjestetyksen. Hallinnoit myös muista lähteistä (sähköposti/mobiililaitteet) järjestelmään lähetettäviä artikkeleita oikolukemalla ja tarkistamalla tekstit sekä lisäämällä ne haluamiisi julkaisuihin.

Sisällöntuottajat voivat lisätä artikkelit järjestelmään milloin ja mistä vain sähköpostitse tai mobiililaitteilla. Julkaisun päätoimittajan on tämän jälkeen helppo valita järjestelmän artikkelitietokannasta näistä sopivimmat kulloiseenkin julkaisuun.

2. Sisällön lisääminen sähköpostitse

Mobie Zine -järjestelmän tietokantaan voidaan lisätä yksittäisiä artikkeleita sähköpostitse.

Käyttöoikeudet omaava henkilö lähettää artikkelin järjestelmään siten, että viestin otsikosta tulee artikkelin otsikko ja sisältötekstistä sen sisältö. Liitetiedostona olevat valokuvat muokataan järjestelmän palvelimilla automaatisesti eri kokoisille laitteille sopiviksi ja liitetään artikkelin kuvituskuviksi.

Artikkeli tallentuu järjestelmän tietokantaan josta se voidaan poimia oikoluettavaksi ja liitettäväksi haluttuun julkaisuun. Artikkeliin voidaan tehdä tässä vaiheessa halutut muutokset.

3. Sisällön lisääminen mobiililaitteilla

Sisällöntuotantoon ja artikkelitietokantaan/julkaisuihin tallennettujen sisältöjen muokkaamiseen voidaan käyttää myös nykyaikaisia kosketusnäytöllisiä mobiililaitteita. Tuettuina ovat matkapuhelimissa Android-, iOS-, Symbian^3- ja Windows Phone -käyttöjärjestelmää käyttävät älypuhelimet sekä iPad- ja Android -tabletit.

Järjestelmä mahdollistaa mobiililaitteella otattavien valokuvien ja videoide lisäämisen artikkeliin. Valokuvat ja videot muunnetaan palvelimillamme tausta-ajona sopivaan muotoon ja kokoon ja liitetään automaattisesti Mobie Zine-artikkeliin.

Miellyttävä lukea:

Mobie Zine on toimiva ja tietoturvallinen verkkojulkaisu, jota on miellyttävä lukea kaikilla eri päätelaitteilla.

Lue lisää..

Kaikilla laitealustoilla:

Toimii näyttökoosta riippumatta kaikilla laitealustoilla tietokoneista älypuhelimiin, tablet-laitteisiin ja televisioihin.

Lue lisää..

;

Mobie Reporter 7" tablet-laitteessa

Katso esimerkkejä Mobie Zine-julkaisuista