Mobie Zine Käyttäjäystävällinen HTML5-verkkojulkaisu kaikille laitealustoille

Mobie Oy:n kehittämä Mobie Zine on  käyttäjäystävällinen HTML5-verkkojulkaisu joka on luettavissa esteettömästi kaikilla laitteilla pienistä älypuhelimista, tablet-laitteisiin, tietokoneisiin ja jopa nykyaikaisiin tv-vastaanottimiin laitealustasta riippumatta.

Android, iOS, Windows Phone, Symbian? Et tarvitse enää pohtia mitä laitealustaa lukijasi käyttävät nyt ja tulevaisuudessa ja mille alustalle sovelluksesi rakennat. Mobie Zine on tuotettu uudella standardinmukaisella HTML5-kielellä verkkopohjaiseksi julkaisuksi, joka toimii suurimmassa osassa uusia nettiselaimia. Voit olla varma että lukijasi pystyvät lukemaan julkaisusi jatkossakin riippumatta siitä mitä käyttöjärjestelmiä uudet laitteet käyttävät.

Mobie Zine pähkinänkuoressa:

 • Käyttäjäystävällinen ja esteetön HTML5-verkkolehti
 • Linkitettävissä ja jaettavissa yksittäisenä julkaisuna tai artikkelina
 • Toimii käyttöjärjestelmästä riippumatta kaikilla laitteilla joiden nettiselain tukee standardinmukaista HTML5-kuvauskieltä.
 • Sivut skaalautuvat automaattisesti eri kokoisille näytöille pienikokoisista älypuhelimista tablet-laitteisiin, tietokoneisiin ja TV-vastaanottimiin
 • Mobiililaitteissa natiivisovelluksia vastaavat toiminnallisuudet (sivujen vaihto pyyhkäisemällä, sivujen tallennus ja lukeminen offline -tilassa)
 • Tietoturvallinen ratkaisu, sisällöt suojattavissa käyttäjätunnistuksella (jakelu myös maksullisena oman kauppapaikkasi kautta)
 • Erittäin monipuoliset lukijatilastot (luettavissa joko netti- tai mobiilikäyttöliittymässä)
 • Helppo ja edullinen sisällöntuotanto/-muokkaus netissä, mobiililaitteilla tai sähköpostitse mistä ja milloin vain (Mobie Reporter)
 • Lisäät tekstin, kuvat ja videot ja järjestelmä taittaa sivut automaattisesti kaikille laitteille sopivaksi. Tämän jälkeen asetat vain artikkelit haluamaasi järjestykseen, valitset kansikuvan ja julkaisusi on valmis
 • Sisällöt haluttaessa tavutettuna tasapalstaan (suomen kielen tavutus). Järjestelmä sisältää myös painotuotteiden julkaisujärjestelmistä tutun tekstinvälistyksen.
 • Hakukoneoptimointi sekä julkaisujen jako sosiaaliseen mediaan
 • Tulostus palstoitettuna kuvineen (PDF)

Mobie Zine soveltuu parhaiten verkkolehtimuotoiseen julkaisemiseen joka ei vaadi painotuotteen omaista taittoa. Tällaisia ovat esim. artikkelipohjaiset lehdet, asiakas- ja sidosryhmäjulkaisut, raportit, vuosikertomukset, esitteet sekä koulutusmateriaalit. Jos haluat julkaisusi vastaavan taitoltaan tarkalleen painotuotetta, niin silloin oikea ratkaisu on YUDU Pro -tuotteemme.

Miellyttävä lukea:

Mobie Zine on toimiva ja tietoturvallinen verkkojulkaisu, jota on  miellyttävä lukea kaikilla eri päätelaitteilla.

Lue lisää..

Helppo päivittää:

Syötät ja päivität sisällöt Mobie Zine -julkaisuusi helposti Reporter -työkalun avulla milloin ja mistä vain.

Lue lisää..

Kaikilla laitealustoilla:

Toimii näyttökoosta riippumatta kaikilla laitealustoilla tietokoneista älypuhelimiin, tablet-laitteisiin ja televisioihin.

Lue lisää..

 

Mobie Reporter 7" tablet-laitteessa

Katso esimerkkejä Mobie Zine-julkaisuista