Kodin tietopalvelu taloyhtiöille

Mobie Oy tarjoaa yhteistyössä Kiinteistöalan Kustannus Oy:n kanssa Kodin tietopalvelu -verkkopalvelun. Kodin tietopalvelu on käytännönläheinen verkkopalvelu, jossa taloyhtiön on helppoa jakaa kaikki asumiseen liittyvät ohjeet ja oppaat asukkaille.

Palvelussa on asiantuntijoiden kirjoittamia oppaita auttamaan arjen kysymyksissä. Oppaista löytyy tietoa mm. kenen vastuulla on asunnon eri osien kunnostus, millaisia remontteja saa itse tehdä ja mistä pitää ilmoittaa sekä ohjeet kodin huoltotöihin. Lue lisää…

Mobie Zine nyt edullisesti verkkokaupastamme

Edistyksellinen HTML5-verkkolehti Mobie Zine on nyt saatavilla uudesta 27.2.2014 avautuneesta MobieShop.fi -verkkokaupastamme edullisena kuukausikohtaisena tilauksena. Voit ostaa verkkopalvelun niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset hintaan 150 €/kk (+ALV) ja voit julkaista tällä hinnalla niin monta julkaisua kuin haluat. Palvelu sisältää 500 Mt tallennustilaa julkaisuillesi mikä riittää todella suureen määrään erilaisia julkaisuja. Jos käytät paljon järjestelmään tallennettua videomateriaalia, niin voit ostaa tarvittaessa lisää palvelintilaa.

Palvelu sisältää valmiita taustakuvia ja kansikuvan päälle asetettavia graafisia elementtejä, joista voit valita itse omaan käyttöösi parhaiten soveltuvan, tai ladata ohjeiden mukaisesti itse tekemäsi kuva-aihiot. Voit myös asettaa julkaisujen värimaailman, sekä ladata kanteen oman logosi.  Voit myös hankkia näin halutessasi julkaisusi perusilmeen suunnittelun ammattitaitoisilta graafikoiltamme.

Palvelu sisältää myös erillisen mikrokurssina toteutetun Mobie Zine -verkkokurssin järjestelmän käytön opiskeluun.

Uusi henkilökohtainen OnEduX-oppimisympäristö

onedux_mobie

Mobie Oy julkistaa BETT2014-messujen GetTogether-tapahtumassa 21.1.2014, sekä samalla viikolla 24.-25.1.2014 Helsingin Messukeskuksessa pidettävillä Educa-messuilla (osasto 7f28) uuden henkilökohtaisen OnEduX -oppimisympäristön ja sähköisen muistiinpanojärjestelmän opiskelijoille, sekä samalla ilmaisen OnEduX for Teachers -oppimateriaali- ja oppimisympäristön opettajille.
Lue lisää!

Tule ja koe jotain uutta ja erilaista!

Pirkkalan Yhteislukion OnEdu-järjestelmä on avattu

pirkkala_wwwPirkkalan Yhteislukion OnEdu-järjestelmä avattiin torstaina 13.6.2013 ensimmäisenä kaikkiaan viidestäkymmenestä työn alla olevasta koulujen ja oppilaitosten kokonaisvaltaisesta verkkopalvelusta/oppimisympäristöstä. Responsiivinen verkkopalvelu sisältää www-sivujen lisäksi, oppilas- ja opettajaintranetit, koulun sähköisen kauppapaikan ja -uutiskirjeet, sekä monikanavaisen ja vuorovaikutteisen OnEdu-oppimisympäristön sähköisine oppimateriaaleineen. Verkkopalvelu on osoitteessa: https://pirkkalan-yhteislukio.onedu.fi/web/

Mobie Oy:n oppilaitostuotteille oma OnEdu.fi -verkkosivusto

Mobie Oy avasi oppilaitostuotteilleen ja -palveluilleen erillisen www-sivuston osoitteessa www.onedu.fi. Oppilaitoskaupan osuus yrityksen liiketoiminnasta on kasvanut niin suureksi, että sivustolle katsottiin olevan selkeä tarve. Uudelle sivustolle avataan kesällä 2013 myös OnEdu -oppikirjojen ja -materiaalin kauppapaikka. Mobie.fi säilyy edelleen yrityssivustona sekä yritys- ja julkishallinnon palvelujen tuotesivustona.

Ensimmäiset oppilaitokset OnEdu-kehitysohjelmaan

Ensimmäiset Mobie Oy:n OnEdu-kehitysohjelman oppilaitokset ja koulut ovat Valkeakosken Tietotien lukio, Akaan ja Ylöjärven lukiot, sekä Vammalan, Mouhijärven ja Äetsän lukiot Sastamalasta. Tämän lisäksi mukana on Sylvään koulu Sastamalasta ja vapaan sivistystoimen edustajana Snellman-kesäyliopisto Kuopiosta.

OnEdu-kehitysohjelman tavoitteena on kehittää yhdessä Mobie Oy:n ja hankkeeseen kuuluvien koulujen ja oppilaitosten kanssa uusi suomalainen koulujen viestintä- ja oppimisratkaisu, joka perustuu Mobie Oy:n OnEdu- ja Zine-tuotteisiin. Kehitystyön aikana jo olemassa olevaa järjestelmää kehitetään yhteistyössä vastaamaan koulujen ja oppilaitosten pedagogisia ja viestinnällisiä tarpeita ja siihen luodaan tarpeita vastaavia uusia moduuleja.

Hankkeessa mukana olevat tahot ottavat käyttöönsä Mobie Oy:n kehittämän OnEdu-verkkopalvelun. Hanke kestää vuoden 2014 loppuun saakka ja sen rahoituksesta vastaa Mobie Oy.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu mobiiliaikaan

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu siirtyi mobiiliaikaan hankkimalla Mobie Oy:n OnEdu-verkkopalvelun. Palvelu sisältää responsiiviset www-sivut, jotka tässä vaiheessa ovat Haaga-Helialla käytössä sisällöltään vasta suppeampina mobiilisivuina, sekä HTML5-muotoiset Mobie Zine -verkkojulkaisut.

Ensimmäiset julkaisut ovat nähtävillä osoitteissa:

– Yhteishaku-julkaisu, http://m.haaga-helia.fi/zine/12
– Hakuopas 2013, http://m.haaga-helia.fi/zine/10
– Mobiilisivut, http://m.haaga-helia.fi

Oppikirjantekijä tai digitaalisen oppimateriaalin tuottamisesta kiinnostunut opettaja

Tule tekemään uudenlaisia digitaalisia oppikirjoja ja -materiaaleja. Tarjoamme julkaisualustan jolla tehdyt materiaalit näkyvät kaikilla laitteilla ja valmiin jakelukanavan. Tarjoamme myös apua julkaisun tekemisessä ja rikastamisessa.

Kirjojen tekeminen ja jakelu on avoimen oppimateriaalin tuottajille täysin ilmaista ja maksullisesta materiaalista perimme vain pienen jakelupalkkion. Avoin oppimateriaali on nimensä mukaisesti ilmaista kouluille ja opiskelijoille ja maksullisesta materiaalistakin on karsittu kaikki ylimääräiset välikädet pois jolloin hinnat tulevat olemaan edullisia.

Lue lisää www.onedu.fi/oppimateriaalit/7

Tervetuloa Mobie OnEdu-oppilaitostapahtumaan

Tervetuloa kuulemaan miten HTML5 -pohjainen, kaikilla laitteilla toimiva digitaalisen julkaisun Mobie Zine-järjestelmä soveltuu oppilaitoskäyttöön. Kuulet samalla uudesta kokonaisvaltaisesta koulun OnEdu-viestintäratkaisusta, sekä sen tuomista mahdollisuuksista mm. digitaaliseen oppikirjatuotantoon ja BYOD -toimintamalliin. Esittelyssä nähtävillä myös edistyksellinen luokkahuoneen tuntitallennusjärjestelmä iClass Solution, josta voit tehdä tallenteet suoraan Mobie Zine -julkaisuihin. iClass – kaikki mitä tarvitset nykyaikaisen luokkahuoneen kalustamiseen.

Keskiviikkona, 6.2.2013 klo 08.30-11-30, Scandic Marski (Carl-kabinetti),
Mannerheimintie 10, 00100 Helsinki

Ilmoittaudu heti klikkaamalla tästä, sillä paikkoja on rajoitetusti!
Tarjoamme osallistujille aamupalan.

Mobie Oy tarjoaa ilmaisen julkaisualustan ja jakelukanavan avoimen oppimateriaalin tekijöille

Mobie Oy tarjoaa nyt avoimen oppimateriaalin tekijöille ilmaisen julkaisualustan ja jakelukanavan osana Educa-messuilla 25.-26.1.2013 julkistettavaa Mobie OnEdu-palvelua. Tervetuloa kuulemaan lisätietoa Ilona IT:n osastolle (Osasto 3g10).