Tiedote: Mobien henkilöstömuutokset

Sami Pirisen työrupeama Mobien vt-toimitusjohtajana jäi valitettavan lyhyeksi; hänen työsuhteensa päättyi 1.heinäkuuta.

Yrityksen toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa toistaiseksi hallituksen puheenjohtaja Risto Vahanen, joka vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

Sami Pirinen on sosiaalisessa mediassa esittänyt varsin yksipuolisia näkemyksiä työsuhteen päättymiseen liittyvistä taustoista.  Mobien eettisten periaatteiden mukaisesti emme käsittele sosiaalisessa mediassa yksittäisten ihmisten asioita, joten emme vastaa myöskään tällä kertaa meitä kohtaan esitettyihin syytöksiin.

Pahoittelemme syntynyttä tilannetta, mikä ei ole kenenkään edun mukaista.

OnEdu uudistuu

Elokuun lopulla Mobie tulee julkaisemaan uuden todella edistyksellisen päivityksen OnEdu-ohjelmistosta. Mukana kehityshankkeessa on ollut koulutusalan huippuasiantuntijoita, joiden mukaan päivityksemme tulee olemaan tekoälypohjaisten oppimisympäristöjen suunnannäyttäjä.

Aurinkoista kesän jatkoa!

Risto Vahanen
puh. 041 515 2550
sähköposti: risto.vahanen@fges.fi